14 Temmuz 2015 Salı

Erkeklere Göre En Çekici 5 Kadın İmajı



1-) Asi;
Sosyal medyayı yakından takip ediyorsanız "Good girls love bad boys" diye bir şey duymuşsunuzdur elbet. Yani iyi kızlar kötü erkeklerden hoşlanır. Bu her zaman geçerli değildir ancak neredeyse her erkek giyim tarzıyla, tavırlarıyla "asi kız" imajı yaratan kızlardan hoşlanır. Örnek olarak Shakira'nın eski dönemlerdeki tarzı verilebilir. Günümüzde en büyük örneği ise Avril Lavigne'dir.



2-) Şirin ve asil;
Renkli kıyafetler giyen, güler yüzlü, neşeli ama yeri geldiğinde korkusuz ve asil bir kadından kim hoşlanmaz ki? Kesinlikle böyle bir konuda üst sıralarda yer alması gerekiyor bana göre. Günümüzde en büyük örneği fotoğraftaki Hollan Roden'dır.



3-) Otoriter;
Resimle alakası yok elbet. Erkekler kendisine karşı değil ama diğer kadınlara karşı baskın olan kızdan çok hoşlanırlar. Buradaki kızlara bir hatırlatma yapayım. Erkekler asla o lise gençlik filmindeki aşık iyi kızdan hoşlanmaz. Aynı filmdeki diğer kızdan yani diğer kızları ezikleyen güzel kızdan hoşlanırlar.



4-) Sadık;
Kesinlikle çoğu erkeğin hoşlanacağı kadın imajıdır. Listemin son sıralarında olmasının nedeni diğerlerinin çok az daha ağır basması. Diğerlerinden yana kalır bir tarafı yoktur. Herkes sadakatli, güler yüzlü tatlı bir kızdan hoşlanır.



5-) Depresif;
Her erkeğe çekici gelmeyebilir ancak normal zamanlarda güler yüzlü ama içe dönük gizemli kız imajını kullananlar da çekici olabilir. Çekici olmak için bu 5 imajdan birine sahip olmanız gerekmiyor. Elbet her insanın bir insana göre çekiciliği vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen paylaşım hakkında görüşünüzü bizimle paylaşın.