12 Temmuz 2015 Pazar

Çalınan Facebook Hesabınızı Geri Alabilirsiniz!



Facebook hesabınız çalınmadan bir takım önlemler alabilirsiniz. Mesela şifreniz kısa olmamalı, rakam ve harf karıştırarak şifre oluşturmanız daha güvenilir bir hale getirir hesabınızı ayrıca Facebook profilinizde E-posta görünürlüğünü kapatmanız güvenliğiniz için etkili olacaktır.

Çalınan Facebook hesabını nasıl geri alırım?

Öncelikle Facebook yönetimi çalınan Facebook hesabını geri almanız için bir güvenlik duvarı kurmuş hesabın size ait olduğunu anladığı anda hesabınızı hemen size geri iade ediyor.

Çalınan Facebook Hesabını geri almak için ilk yapmanız gereken https://www.facebook.com/hacked adresine giriş yaparak "Hesabım Bir Başkasının Eline Geçti" butonuna tıklayın.

"Hesabım Bir Başkasının Eline Geçti" butonuna tıkladıktan sonra karşımıza hesabımızı tanımlamamız için bir bölüm çıkacak. O bölümde sizden Facebook hesabınıza dair bilgiler istenecek. Hesabınızda kullandığınız E-posta, Telefon, Kullanıcı Adı veya Ad ve Soyadı bilgilerinden herhangi birini girebilirsiniz, ardından "Ara" butonuna basın.

Arama yaptıktan sonra eğer doğru bilgileri girdiyseniz hesabınız karşınıza çıkacak ve sizden mevcut veya en son hatırladığınız şifrenizi girmenizi isteyecektir. Burada da gerekli bilgileri doğru girdiğiniz taktirde hesabınızı geri alabilirsiniz.

Kolay gelsin...

1 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Lütfen paylaşım hakkında görüşünüzü bizimle paylaşın.