9 Ocak 2017 Pazartesi

Karşınızda Nokia E1



Nokia E1 Uygun Fiyatla Gelecek!

Finlandiya merkezli Nokia'nın piyasaya döneceği günü beklediğimiz bu yıl firmadan yeni haber geldi. Sızdırılan bilgilere göre Nokia E1 adındaki uygun fiyatlı orta segment akıllı telefonu oldu. Söz konusu habere göre cihazın özelliklerine baktığımızda orta seviyede olduğunu gösteriyor.

Nokia E1'in Özellikleri

Sızdırılan bilgilere göre cihazın ekranı 720p çözünürlüklü 5.2 inç veya 5.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı iddia edilen Nokia E1'in işlemcisi Qualcomm Snagdragon 425 olacak. Arkasında 13 MP bir kamerası bulunan cihazın önünde ise 5 MP bir kamerası var. Ayrıca grafik biriminde Adreno 308 bulunurken E1'in, Android'in en yeni sürümü olan Android 7.0 Nougat ile kutudan çıkması bekleniyor.

Nokia E1'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Sızdırılan bilgilere göre cihazın fiyatı hakkında bilgide bulunuyor. Zira cihazın orta seviye özelliklere sahip olması fiyatınında uygun olacağını tahmin etmek zor değil. Ancak biz yinede fiyatına bakalım sızdırılan bilgilere göre Nokia E1'in çıkış fiyatının 150 $ olacağı yönünde. Nokia'nın da katılacağı ve Şubat ayında düzenlenecek olan Dünya Mobil Kongresinde E1 dahil olmak üzere 7'ye kadar akıllı telefonu tanıtabileceğinin sinyalleri şimdiden geliyor. Zira firmanın yeni ortağı olan HMD ile eski günlerine kavuşmanın planlarını kuruyor.

Daha önce pek çok iddia ortaya atılmıştı Nokia'nın piyasaya pek çok akıllı telefon modelleriyle giriş yapacağı kesin ancak bu akıllı telefonların ne zaman piyasaya çıkacağı meçhul gibi gözüküyor.

Kaynak: http://www.teknodiren.com/uygun-fiyatli-nokia-e1-sizdirildi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen paylaşım hakkında görüşünüzü bizimle paylaşın.